Седми Европейски Форум на социалните предприятия

В дните 16-18 април в София се провежда 7мият Европейски форум на социалните предприятия. В  него участват социални предприятия и организации на и за хора с увреждания от цяла Европа, а събитието се състои в столицата, поради Българското председателство на ЕС.

На щандовете са изложени най-различни произведения, изработени в социалните предприятия – парфюмерия, козметика, цветя, народни носии, сувенири и всякакви изделия на изобразителното изкуство.

Нашата организация Малки Български хора също се представя на настоящия Европейски форум. На щанда ни са изложени различни информационни материали, книги и наръчници, които са от голяма полза за нашите членове и техните семейства, а на стената зад нас върви кратко слайдшоу представяне. Така даваме един нов поглед на обществото за нашите дейност и ежедневие.

Щандът на организацията Малки Български хора беше посетен от вицепремиера Валери Симеонов, министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, председателя на Комисията на труда и социалната политика Хасан Адемов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и представители от Европейската Комисия.

Joomla templates by a4joomla